Sunday 10 July 2011

Wat is hypertensie?


Het is een vraag die ik veel gevraagd tot ik deed wat lezing daarin en ik weet dat ik niet alleen ben. De Verenigde Staten, naar schatting dat 1 op de 3 volwassenen lijden aan deze ziekte. Iemand kan hebben voor vele jaren zonder goochem of weten wat het doet met hun lichamen. Leverziekte, hartfalen, beroerte en coronaire hartziekte zijn enkele van de schade aan uw lichaam.


Bloeddruk is een maatregel van de druk die uw bloed op de muren van uw slagaders is als uw hart het bloed rond het lichaam pompt.
Wanneer u uw artsen bezoekt, en zij uw bloeddruk meten, geven ze je 2 nummers. Ik hoop dat dit zal minder dan 120/80 (120 over/op 80 daarvan).
Het eerste nummer, of het bovenste nummer staat bekend als het aantal "stroke". De systolische getal is de druk op uw muur slagader tijdens de hartslag.


Het tweede nummer, of het onderste getal wordt het aantal "diastolische" genoemd. De diastolische getal is de druk op uw muur slagader tussen de beats van het hart.


Als uw nummer 120/80 of lager is, worden u beschouwd als een normale bloeddruk hebben.


Als uw lezing 140/90 of hoger wordt u geacht te hebben hoge bloeddruk of hypertensie.


Als uw lezing tussen deze twee sets met waarden is, heb je wat heet Prehypertension. Prehypertension is wat ze noemen het wanneer je hoog of laag.


Zoals ons leven drukker en drukker wordt, weten zo velen van ons hoge stress niveaus. Stress kan een factor die bijdraagt tot hoge bloeddruk. Zo moeilijk als het lijkt, Verminder uw stress niveau deze voorwaarde kan verminderen. Het kan ook helpen met slaapproblemen en daarom een groot slaap remedie.


Obesitas, gebrek aan lichaamsbeweging, alcohol-en drugsgebruik zijn ook deze voorwaarde, die zijn beheersbaar en vermijdbare oorzaken.


Het eerste wat dat u moet doen om uw bloeddruk is altijd uw arts raadplegen. Uw arts kan u vertellen wat je nodig hebt om uw leven in de beste lage druk te veranderen en om de bodem.


Zoals hierboven vermeld, Verminder uw stress niveau zal niet alleen verminderen uw bloeddruk, maar ook uw slaap te verbeteren en steun van een gezond leven.
Als u overstapt op gezond leven, met recepten voor gezond leven en dagelijkse oefening, niet alleen u zal beginnen om gewicht te verliezen en beginnen te leven in goede gezondheid, maar brengt u ook naar beneden uw bloeddruk.



Voor meer informatie over deze voorwaarde, Klik hierBieden wijdie leven gezonde recepten, recepten voor gezonde maaltijden en gezond leven artikelen om u leven meer gezond leven, dat je kunt leven te helpen.

0 comments:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes