Sunday 10 July 2011

ZoneXpress eerste zodat USDA MyPlate in het Spaans leren

ZoneXpress snel leren beantwoordt aan de behoefte van de natie aan de nieuwe producten van icoon van Spaans met MyPlate poster Spaanse gerechten en documentatie

OWATONNA (Minnesota), 17 juni 2011/PRNewswire / - een Spaans van de USDA Volkspartij, MyPlate poster en gecomprimeerde versie polycopiés is nu beschikbaar op de website van het leren van ZoneXpress (LZX).

MyPlate is de nieuwe gezonde voeding gids voor de USDA. Vervangt zij voedsel piramide bekend maar verward. MyPlate toont duidelijk aan dat de helft van de inname van voedsel van alle groenten en fruit, met de andere helft splitsing tussen granen en eiwitrijke voedingsmiddelen moeten worden. Zij moedigt tevens aan vet of laag-vet zuivelproducten kiezen. Het werd onthuld op 2 juni door de first lady Michelle Obama, die heeft herhaaldelijk bevorderd beter eten en gezonder leven - met name voor kinderen-de campagne laten we verder gaan.

De nieuwe gids voor MyPlate werd goed ontvangen door de deskundigen en vakmensen die met kinderen en jongeren werken. Een plaquette is onmiddellijk eten en voedsel op een manier die trappiramide was is gekoppeld. De plaat biedt ook praktische richtsnoeren visueel hoe fruit en groenten die wij moeten om de andere voedselgroepen eten zouden. Zelfs jongere kinderen begrijpen het concept met uitleg. De visuele aard, het is een perfecte tool voor verschillende talen.

Vierentwintig uur na de MyPlate, had leren ZoneXpress MyPlate affiches, folders, bladwijzers en magneten klaar om te worden verdeeld. "MyPlate is gemakkelijk te begrijpen en makkelijk te onthouden, zegt Melanie Nelson, CEO van ZoneXpress leren." Het is een geweldige aanvulling op de voortdurende inspanning om te leren van voeding en gezonde eetgewoonten, dus we wilden snel kapitaliseren. »

Volgens Nelson begon LZX te werken aan een Spaanse versie van haar poster MyPlate en de hand-out zodra haar Engels-talige MyPlate producten beschikbaar waren. "Onze ontwerpers en schrijvers zijn fenomenaal," zei ze erop wijzend dat LZX is het enige bedrijf in het land dat MyPlate producten in het Spaans biedt.

Leren van ZoneXPress blijft werken aan de ontwikkeling van nieuwe producten op basis van de USDA MyPlate grafiek en richtsnoer. Voor meer informatie bezoek http://www.ChooseMyPlate.gov of http://www.learningzonexpress.com , of zie blog Melanie Netlson http://melaniescorner.com/

Owatonna, Minnesota gebaseerd leren dat zonexpress is een bron voor "edu-beroepsopleidingen" award-winnende en educatieve tools. Haar missie is te helpen verbeteren van de gezondheid en vitaliteit van kinderen door middel van leren hulpmiddelen relevante, creatieve en betaalbare leven, gezond gedrag en voeding vaardigheden. Leren van ZoneXpress biedt een breed scala van betaalbare educatieve DVD's, posters, spelletjes, lesplannen en PowerPoint-presentaties. Zij zijn gewijd aan aangepast en aangepaste verzorging. Voor meer informatie over het leren van ZoneXpress producten, bezoek http://www.learningzonexpress.com of Bel Linnea Duffus op 888-455-7003.

Melanie Nelson was de oprichting van onderwijsproducten voor bijna dertig jaar. Het creëert producten om te helpen van leraren, school restauratie professionals en het werk gezondheidswerkers opleiden studenten, groepen, medewerkers en personen op de gezonde manier van leven.


View the original article here

0 comments:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes